Tgrt Haber

İstek parçayı çalmadı diye öldürülmüştü! Onur Şener davasında pet şişeler havada uçuştu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
04 May 2023 09:18 - Güncelleme : 04 May 2023 09:44
İstek parçayı çalmadı diye öldürülmüştü! Onur Şener davasında pet şişeler havada uçuştu!

2022’nin Ekim ayında Ankara’da sahne alan Onur Şener, istek parça çalmadığı gerekçesiyle öldürülmüştü. Devam eden davanın dünkü duruşmasında avukat cübbesi giyen bir kişi, tutuksuz yargılanan sanıklardan Gözde G.'ye elinde bulunan su dolu pet şişeyi fırlatınca arbede yaşandı.

Ankara’da bir eğlence mekânında şarkı söyleyen müzisyen Onur Şener​, 7 ay önce 3 kişinin şarkı isteğini geri çevirmesiyle boğazı kesilerek katledilmişti. 3'ü tutuklu toplam 5 sanığın, Ankara​ 31'inci Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmasına devam edildi. Duruşmada avukat cübbesi giyen bir kişi, tutuksuz sanıklardan Gözde G.'ye elinde bulunan su dolu pet şişeyi fırlattı. Bunun üzerine kapının önünde sanık yakınları ve avukat cübbesi giyen kişi arasında arbede yaşandı.

“GÖZ BEBEKLERİNDEN BEYİN ÖLÜMÜNÜN GERÇEKLEŞTİĞİNİ ANLADIM”

İhlas Haber Ajansı’nın verdiği bilgiye göre; Ankara 31'inci Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmasına devam eden duruşmaya, sanıklar ve avukatları ile Onur Şener'in annesi Leyla, babası Erhan ve ablası Pınar Şener katıldı. Bacanağıyla birlikte olayın olduğu mekâna gittiğini aktaran tanık B.Ö., maktul Onur Şener'in programı bittiğini duyurduğunu söyledi. Şener'in arkadaşlarının mekâna geleceğini belirttiğini söyleyen tanık, "Onur Şener, 'Arkadaşlarım dışındaki erkekler burayı terk etsin' dedi. Masadan kalktık, çıkışa doğru gittik. O sırada Onur Şener, karaoke yapmaya başladı. Mekândan herkes çıkmaya başladıktan sonra lavaboya girdim. Çıktığımda mekân boşalmıştı, mekândan dışarı çıktığımda sırtı kan olan bir erkek vardı. O adamın yanında da ayakta duran sarışın bir kadın vardı. Onur Şener'e bir baktım boğazı çok kanıyor, düz yatırmaya çalışıp solunum yolu açmayı düşündüm ama ekipman yoktu. Yüzünü çevirdiğimde o kişinin Onur Şener olduğunu anladım. Doktor olma sebebimle göz bebeklerinden beyin ölümünün gerçekleştiğini anladım" şeklinde beyanda bulundu.

İstek parçayı çalmadı diye öldürülmüştü! Onur Şener davasında pet şişeler havada uçuştu!

Tanıklardan R.T., ilk ifadesinde gördüğü her şeyi anlattığını belirtti. Bir çığlık duyduğunu aktaran tanık R.T., "Onur Şener, ayaktaydı. Boynu kanıyordu, bir anda önüme yere düştü. Olay anını görmedim. Yerde oturan biri vardı, eli kanıyordu. Boynuna tampon yaptım. Kimse yanında yoktu" dedi.

Tanıkları dinleyen mahkeme heyeti, duruşmaya ara verdi. Salondaki izleyicilerin dışarı çıkmaya başladığı sırada, seyircilerin arasında bulunan avukat cübbesi giyen bir kişi, tutuksuz sanıklardan Gözde G.'ye elinde bulunan su dolu pet şişeyi fırlattı. Bunun üzerine kapının önünde sanık yakınları ve avukat cübbesi giyen kişi arasında arbede yaşandı. Aynı kişi, tutuklu sanıklardan Ali Gündüz'ün yakınlarından birine daha saldırdı. Duruşma salonunun bulunduğu kata gelen çevik kuvvet polisleri kalabalığı dağıttı.

Şener ailesinden sonra söz isteyen tutuklu sanık Semih Soyalp, kendisinin suçsuz olduğunu aktardı. Maktul Onur Şener'e zarar vermediğini iddia eden Soyalp, "Ben Onur Şener’e en ufak bir zarar vermedim. Araya girmediler diyorlar, ayırmadılar diyorlar. İlker'in bardağı vuracağını nereden bilebilirdim? Araya girdim, ayırmak istedim ancak başaramadım" dedi. Sanıkları ve tanıkları dinleyen mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.

NELER YAŞANDI?

Müzisyen Onur Şener, Ankara’nın Çankaya​ ilçesinde sahne aldığı eğlence mekânında, istek parçayı çalmadığı gerekçesiyle çıkan kavgada, boğazı cam bardakla kesilerek öldürüldü. Olaya karışan İlker Karakaş (35), Ali Gündüz (36), Semih Soyalp (36) ile Gözde G. ve Jale E. gözaltına alındı. İlker Karakaş, Semih Soyalp ve Ali Gündüz tutuklanırken Gözde Gündüz ile Jale Erberk ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...