Tgrt Haber

Kara para aklama iddiaları sonrası Dilan Polat’tan ağlaya ağlaya açıklama! Engin çok kızıyor…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2023 13:32 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 14:43
Kara para aklama iddiaları sonrası Dilan Polat’tan ağlaya ağlaya açıklama! Engin çok kızıyor…

Güzellik merkezi işletmecisi ve sosyal medya fenomeni Dilan Polat, lüks hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak ‘para aklama’ iddialarıyla basında yer alan Polat, sosyal medya hesabından gözyaşları içerisinde açıklama yaptı.

Ünlü fenomen Dilan Polat​, son olarak katıldığı bir magazin programında yaptığı “Günlük bazen 750 bin lira harcıyorum”, “ Altın tozuyla kahve içiyorum birilerine inat” yorumlarla tepki çekmişti. Günlerdir sosyal medyada çeşitli iddialarla adlarından söz ettiren çift hakkında en son "Para akladıkları" yönünde iddialar vardı. Bu iddialardan bunalan Dilan Polat, sosyal medya​ hesabı Instagram’dan açıklamada bulundu. 

Kara para aklama iddiaları sonrası Dilan Polat’tan ağlaya ağlaya açıklama! Engin çok kızıyor…

“ENGİN ÇOK KIZIYOR BÖYLE KONUŞUNCA

Konuşmakta zorlandığı anları kameraya alarak ve ağlayarak video çeken fenomen "Biz gibi insanlara neler yakıştırdılar, taş olsa çatlar, demir olsa erir" dedi. Dilan Polat konuşmasının devamında "Fakire, fukaraya destek olalım diye vakıf kurduk, bir sürü yakıştırma yaptınız. Biz işimiz başındayız, bir sürü şirket sahibiyiz. Engin çok kızıyor böyle konuşunca kime neyi açıklıyorum ki. Dayanamıyorum, öleyim mi? Sabahlara kadar çalıştık ya. Alkollü mekan bile açmadık, bize neler yakıştırdılar. Devletini vatanını seven insanlarız" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...