Tgrt Haber

Kate Middleton'ın konuşması ve görüntüsünün yapay zekayla hazırlandığı iddia edildi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Mart 2024 01:04 - Güncelleme : 24 Mart 2024 05:50

Geçtiğimiz gün yayınladığı videoda kansere yakalandığını açıklayan Galler Prensesi Kate Middleton'ın konuşma görüntüsünün yüzde 96 ihtimalle yapay zekayla hazırlandığı iddia edildi.

Kate Middleton’ın Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatından sonra uzun süre ortalıkta görünmemesinin ardından kanser​ olduğu ortaya çıkmıştı. Yayınlanan videoda kanser olduğunu açıklayan Kate'in görüntüsünün yapay zeka​ ile elde edildiği öne sürüldü. 

ÇİZGİLİ KAZAĞI ŞÜPHEYİ ARTIRDI 

Kate Middleton​'un yayınlanan videonun ardından çeşitli spekülasyonlar ortaya atıldı. Kate'in öldüğü ve videonun da yapay zeka ile elde edildiği iddiaları sosyal medyada dolaştı. Son olarak Kate'in üzerinde bluzu yıllar önce de giymesi çıkan iddiaları daha güçlendirdi. Yapılan analizde Kate Middleton konuşması ve görüntüsü yüzde 96 ihtimalle yapay zekayla hazırlandığının tespit edildiği öne sürüldü. Kate'in 2016 yılından bir sosyal sorumluluk projesindeki videosundaki kıyafet, saç ve makyajın aynı olması sosyal medyada çeşitli yorumların yapılmasına neden oldu. 

Kate Middleton'ın konuşması ve görüntüsünün yapay zekayla hazırlandığı iddia edildi - 1. Resim

Kate Middleton'ın konuşması ve görüntüsünün yapay zekayla hazırlandığı iddia edildi - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...