Tgrt Haber

Kenan İmirzalıoğlu, evliliğinde kriz olduğu iddialarına cevap verdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: 2. sayfa
25 Kasım 2023 17:06 - Güncelleme : 25 Kasım 2023 17:16
Kenan İmirzalıoğlu, evliliğinde kriz olduğu iddialarına cevap verdi

Mutlu evlilikleriyle parmakla gösterilen çiftten Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’a ihanet ettiği iddia edilmişti. İmirzalıoğlu yaptığı açıklamada iddiaları yalanlayarak, eşi Sİnem Kobal ile aralarında herhangi bir problem olmadığını söyledi.

2 kızları olan Kenan İmirzalıoğlu​ ve Sinem Kobal’nun mutlu evliliğine gölge düşürecek haber sosyal medyayı salladı. Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’a ihanet ettiği iddiası sosyal medyada yayılırken, oyuncudan iddialara cevap geldi.

KENAN İMİRZALIOĞLU İHANET İDDİALARINA CEVAP VERDİ 

2016 yılında nikah masasına oturan ve 2020 ile 2022 yıllarında kızlarını kucaklarına alan Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal​'ı aldattığı iddia edildi. 2. Sayfa'ya özel açıklama yapan çift​, ihanet söylentisinin gerçeği yansıtmadığını, evliliklerinde de herhangi bir sorun yaşanmadığını söyledi.

Kenan İmirzalıoğlu, evliliğinde kriz olduğu iddialarına cevap verdi

“RABBİM AKLIMI ALDI, YERİNE SİNEM’İ KOYDU”

Katıldığı programda Sinem Kobal ile evlenmeyi kafasına dördüncü buluşmada koyduğunu anlatan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal için, "Sinem hiç oralarda değildi ben bunları düşünürken. Onunla konuşurken Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu. Sinem latife yapmış, olayın başlaması benimle oluyor. Üzerinden çok zaman geçtiği ve iki çocuk sahibi olduğumuz için çok rahat konuşabiliyorum. Gözden ve nazardan korkuyorum, bunları böyle konuşuyorum ama daha sonra evde tansiyon yükseliyor." demişti. 

Kaynak: 2. sayfa
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...