Tgrt Haber

Kenan Işık'ın cenazesi ailesine teslim edildi! Cenaze töreninin detayları belli oldu

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Temmuz 2024 08:32 - Güncelleme : 30 Temmuz 2024 08:56

İstanbul'da özel bir hastanede hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu ve sunucu Kenan Işık'ın cenazesi hastaneye gelen ailesine teslim edildi. Kenan Işık, bugün AKM'de yapılacak törenin ardından, 31 Temmuz Çarşamba günü toprağa verilecek.

21 Mart 2014 tarihinde düşme sonrasında beyin kanaması​ geçiren tiyatro oyuncusu ve sunucuKenan Işık​, 10 yıldır komadaydı.

Uzun yıllardır tedavi gören 76 yaşındaki Işık, dün hayatını kaybetti. Kenan Işık'ın cenazesi sabah saatlerinde hastaneye gelen ailesine teslim edildi.

Kenan Işık'ın cenazesi ailesine teslim edildi! Cenaze töreninin detayları belli oldu - 1. Resim

YARIN ANKARA'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Kenan Işık, bugün Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) saat 11.00'de yapılacak törenin ardından, 31 Temmuz Çarşamba günü Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek.

Son Dakika! Kenan Işık hayatını kaybetti - 1. Resim

KENAN IŞIK KİMDİR?

1 Ekim 1947 doğumlu Kenan Işık, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptıktan sonra  çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır. İlk olarak Dadı dizisiyle televizyonda rol alan Kenan Işık, daha sonra haber sunuculuğuna başladı. Sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının Osmantan Erkır'ın yönlendirmesiyle sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapmaya devam etmiştir.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...