Tgrt Haber

Son dakika | 10 yıldır komadaydı! Ünlü sunucu ve oyuncu Kenan Işık hayatını kaybetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
29 Temmuz 2024 10:50 - Güncelleme : 29 Temmuz 2024 15:09
Son dakika | 10 yıldır komadaydı! Ünlü sunucu ve oyuncu Kenan Işık hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Kim Milyoner Olmak İster yarışma programıyla sevilen sunucu ve oyuncu Kenan Işık, 76 yaşında hayatını kaybetti. Kenan Işık 2014 yılından bu yana komadaydı.

Son dakika haberine göre oyuncu ve sunucuKenan Işıkhayatını kaybetti​. Işık, 2014 yılında spor sonrasında girdiği saunada fenalaşmış ve dengesini kaybederek başını çarpmıştı. Ünlü sunucu bu kaza sonrası 10 yıldır komadaydı. Kenan Işık'ın bugün hayatını kaybettiği öğrenildi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KENAN IŞIK İÇİN TAZİYE MESAJI

Kenan Işık için taziye mesajı yayınlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çok değerli tiyatro​ ve seslendirme sanatçısı, sunucu, gazeteci Kenan Işık Beyefendi'nin vefatından derin üzüntü duydum. Merhum Kenan Işık'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, tüm sanat ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerine yer verdi. 

KENAN IŞIK KİMDİR?

1 Ekim 1947 doğumlu Kenan Işık, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptıktan sonra  çok sayıda tiyatro oyunu yazmıştır. İlk olarak Dadı dizisiyle televizyonda rol alan Kenan Işık, daha sonra haber sunuculuğuna başladı. Sanatçı ayrıca Türk televizyon programları arasında fenomenler arasına giren Kim 500 Bin İster yarışmasının Osmantan Erkır'ın yönlendirmesiyle sunuculuğunu yapmış, değişen yeni adı ile Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapmaya devam etmiştir.

Son Dakika! Kenan Işık hayatını kaybetti - 1. Resim

Son Dakika! Kenan Işık hayatını kaybetti - 2. Resim

Son Dakika! Kenan Işık hayatını kaybetti - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...