Tgrt Haber

Kerem Bürsin tüm uluslara seslenerek Türkiye için yardım istedi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2023 09:10 - Güncelleme : 09 Şubat 2023 09:55
Kerem Bürsin tüm uluslara seslenerek Türkiye için yardım istedi!

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Kahramanmaraş ve 10 ilde meydana gelen büyük depremde mağdur olan yüzbinlerce vatandaşımız için yardım istedi. Sosyal medya hesabından İngilizce konuştuğu videoyu yayınlayan Bürsin, Türkiye’ye destek için yardım yapılabilecek yerlerin linklerini verdi.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş​'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremde ülke genelinde 7 günlük yas ilan edilirken 10 ilde OHAL ilan edildi. Depremzedeler için yurdun dört bir yanından yardımlar gelirken ünlüler camiası da boş durmuyor. Birçok ünlünün bağışlar yaptığı deprem​ bölgesine oyuncu Kerem Bürsin​ de sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

AHBAP DERNEĞİ’NİN BANKA HESAP BİLGİLERİNİ VERDİ

Instagram hesabından İngilizce konuştuğu bir video yayınlayan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, şu ifadeleri kullandı: "Herkese merhaba. Hepinizin zaten bildiği gibi, 6 Şubat'ta yaşanan 7,7 ve 7,5 şiddetindeki iki deprem Türkiye​'nin 10 şehrini etkiledi. Neredeyse 14 milyon kişi doğrudan etkilendi, yaklaşık 10 bin yapı da yıkıldı. Yapılacak tüm yardımları kullanabiliriz. Bu videonun altında, yardım yapabileceğiniz yerlere ait linkleri göreceksiniz. Böylece gerekli tüm ihtiyaçları temin edebiliriz. Yardım etmek isteyen ve yardım etmiş olan tüm uluslara teşekkürler.” Ünlü oyuncu, paylaşımının altına Haluk Levent​'in kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin banka hesap bilgilerini yazarak bağışta bulunulmasını istedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...