Tgrt Haber

Kibariye de photoshoplular kervanına katıldı! Manken gibi karesini gören şaşırdı…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Eylül 2023 11:17 - Güncelleme : 24 Eylül 2023 12:23
Kibariye de photoshoplular kervanına katıldı! Manken gibi karesini gören şaşırdı…

Geçen hafta İzmir'de konser veren şarkıcı Kibariye, sahneye mavi bir elbiseyle çıktı. Kuliste verdiği pozları günler sonra yayınlayan ünlü şarkıcı fotoğrafına uyguladığı Photoshop ile sosyal medyanın diline düştü.

İzmir​'in Menemen​ ilçesinde geçen hafta konser​ veren ünlü şarkıcı Kibariye, kulis pozuyla gündem oldu. Photoshopun dozunu fazla kaçıran ünlü şarkıcı Kibariye’ye sosyal medya kullanıcıları “Sen de mi bu kervana katıldın?” yorumlarında bulundu. 

Kibariye de photoshoplular kervanına katıldı! Manken gibi karesini gören şaşırdı…

PHOTOSHOP​ İLE İNCECİK OLDU

Yıllardır sevilen şarkıları, güçlü sesi ve samimi tavırlarıyla sevenlerininilgi gören Kibariye, geçtiğimiz haftalarda İzmir'in Menemen ilçesinde hayranlarıyla buluştu. Sahneye mavi elbiseyle çıkan ünlü şarkıcı sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserden bir hafta sonra Kibariye, aynı elbiseyle kuliste verdiği pozu paylaştı. Ünlü şarkıcının bir hafta önceki paylaşımıyla son pozu arasındaki fark dikkatlerden kaçmadı. Ünlü şarkıcının kulis pozuna Photoshop uyguladığı görüldü. Ancak bazı kişilerde ünlü şarkıcının poz verme şeklinin de bu farklılığı ortaya çıkardığını öne sürdü. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...