Tgrt Haber

Oğuzhan Koç ayrılık sonrası kesenin ağzını açtı! Tabloya verdiği para dudak uçuklattı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Nisan 2023 10:33 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 12:18
Oğuzhan Koç ayrılık sonrası kesenin ağzını açtı! Tabloya verdiği para dudak uçuklattı!

Ünlü şarkıcı Oğuzhan ile oyuncu Demet Özdemir, Ramazan ayında boşanacaklarını duyurmuş, bu haber magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bayramdan sonra boşanacakları öğrenilen çiftten Oğuzhan Koç, kendini sanata verdi. Koç’un ünlü bir sanatçıya ait tabloya verdiği fiyat dudak uçuklattı!

2022’nin ağustos ayında eğlenceli bir düğünle dünya evine giren ünlü çift Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç​, 8 aylık evliliklerini geçtiğimiz ay bitirme kararı aldı. Sosyal medya hesaplarından ortak bir açıklamayla boşanacaklarını duyuran ikili, magazin gündemine oturdu. Eşyalarını toplayıp evi terk eden Demet Özdemir ilk hamleyi yapmış, günler sonra Oğuzhan Koç da Etiler’de scooter kullanırken görüntülenmişti. Sessizliğini koruyan Koç'un evine yeni bir tablo aldığı ve hayli para ödediği öğrenildi. 

Oğuzhan Koç ayrılık sonrası kesenin ağzını açtı! Tabloya verdiği para dudak uçuklattı!

ÜNLÜ RESSAMIN TABLOSUNU 100 BİN TL’YE SATIN ALDI

Sabah Gazetesi’nin derlemesine göre; 8 ay evli kaldıktan sonra boşanma​ kararı alan Oğuzhan Koç sanata yöneldi. Demet Özdemir’in evi terk etmesinin ardından evi için ünlü bir ressamın tablosuna tam 100 bin TL ödedi. Bayramdan sonra boşanacakları öğrenilen çiftten Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'le evlendikten sonra yenilediği Levent'teki villasına ünlü ressam Yalçın Gökçebağ'ın bir tablosunu ekledi. Sanat eserlerine olan düşkünlüğü ile bilinen Koç’un 100 bin TL değerindeki tablosu koleksiyonundaki yerini aldı.

Fotoğraf: Ressam Yalçın Gökçebağ'ın Instagram sayfa görüntüsü

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...