Tgrt Haber

Kızıl Goncalar'ın senaristi yeni diziyi duyurdu: Set tarihi belli oldu

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
10 Ağustos 2024 19:08 - Güncelleme : 10 Ağustos 2024 19:10
Kızıl Goncalar'ın senaristi yeni diziyi duyurdu: Set tarihi belli oldu

Kızıl Goncalar dizisinin senaristi Necati Şahin'in adının "Çiçekler Açar" olduğu belirlenen yeni dizisinin sete çıkacağı tarih belli oldu.

Gold Film yeni dönem için “Kızılcık Şerbeti”nin 3. Sezonu ve “Kızıl Goncalar”ın 2. sezonunun çekerken, Senarist Necati Şahin'in senaryosundan bir sayfayı ilk olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde paylaştığı yeni dizinin ayrıntıları gelmeye devam ediyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, NOW TV’de yayınlanacak dizinin kasım ayında sete çıkması planlanıyor. Dizinin başrol oyuncusu ise henüz belli değil.

"ŞAPKACI KADINLAR" KOD ADI

Altuntaş'ın aktardığına göre "Şapkacı Kadınlar" kod adlı dizi İzmir’in işgal edildiği yıllarda geçiyor ve Ayşe adlı köylü bir kadınının şapka devrimiyle beraber kendi kaderini tayin etme çabası verirken bir stil ikonuna dönüşme hikâyesini ele alıyor.

Dizi yeni ismini İzmir Marşı’nda geçen “İzmir’in dağlarında çiçekler açar” cümlesinden aldı ve “Çiçekler Açar” oldu. Dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Gezer oturacak.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...