Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti Fatih’in başı teyzelerle dertte: Sokakta yolumu kesiyorlar

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Habertürk
14 Ekim 2023 10:28 - Güncelleme : 14 Ekim 2023 10:30
Kızılcık Şerbeti Fatih’in başı teyzelerle dertte: Sokakta yolumu kesiyorlar

Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih karakteriyle izleyici karşısına çıkan Doğukan Güngör, verdiği röportajda sokakta karşılaştığı tepkilerden de bahsetti. Teyzelerin sürekli yolunu kestiğini belirten Güngör, “Oğlum bebeği annesinden ayırma” sözlerini çok duyduğunu belirtti.

Kızılcık Şerbeti​ dizisinde Fatih​ karakteri eşi Doğa’dan boşandıktan sonra çocuğunun velayetini de aldı. Kızını annesinden ayıran Fatih’e tepkiler çığ gibi büyürken, Doğukan Güngör, sokakta karşılaştığı tepkilerden bahsetti.

DOĞUKAN GÜNGÖR: TEYZELER YOLUMU KESİYOR 

Fatih rolüyle ekranda olan Doğukan Güngör için tokatlama sitesi açıldı. Dizideki rolünden dolayı açılan sitede Fatih’e 3 milyondan fazla tokat atılmıştı. Rolü sebebiyle özellikle sosyal medyada hakaretlere maruz kalan oyuncu, sokakta karşılaştığı teyzelerin yolunu kestiğini belirtti.

Kızılcık Şerbeti Fatih’in başı teyzelerle dertte: Sokakta yolumu kesiyorlar

DOĞUKAN OLARAK FATİH'İ ONAYLAMIYORUM 

Sokakta teyzeler yolumu kesip ‘Oğlum bebeği annesinden ayırma’ diyorlar. Fatih’in yaptıklarını Doğukan olarak asla onaylamıyorum. Aldatmak bana göre değil. Özellikle hamile eşimin her saniyesinde yanında olmak isterim.” Oynadığı karakter hakkında da ilk kez konuştu.

 

Kaynak: Habertürk

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...