Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti’ne Sümbül geliyor! Mustafa ve Nilay’ı zor günler bekliyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
10 Ekim 2023 17:10 - Güncelleme : 10 Ekim 2023 17:10
Kızılcık Şerbeti’ne Sümbül geliyor! Mustafa ve Nilay’ı zor günler bekliyor

Başrolünde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Müjde Uzman’ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisine yeni oyuncu katılıyor. Sümbül karakterinin dahil olduğu dizide Mustafa karakterinin hayatının değişmesi bekleniyor.

Show TV'nin izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti​ her hafta reytingleri alt üst etmeyi başarıyor. Dizinin yeni bölümlerine yeni oyuncu katılacak. Beklenmedik gelişme herkesi şaşırtacak.

KIZILCIK ŞERBETİ’NE SÜMBÜL GELİYOR

Cuma günü yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi gem reytinglerde hem de sosyal medyada ilgi görüyor. Her karakterin ayrı ayrı fenomen olduğu diziye Sümbül karakteri dahil oluyor. İrem Deniz Kızılcık Şerbeti’nde Sümbül karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Kızılcık Şerbeti’ne Sümbül geliyor! Mustafa ve Nilay’ı zor günler bekliyor

MUSTAFA​ VE NİLAY’I ETKİLEYECEK YENİ KARAKTER GELİYOR

Sümbül karakteri aniden hikayeye dahil olacak. Ünallar ailesini bir hayli şaşırtacak Sümbül karakteri Mustafa’nın arkadaşı olarak diziye dahil olacak. Nilay​ ve Mustafa, Sümbül nedeniyle kısa süreli problem yaşayacak.

Kızılcık Şerbeti oyuncuları

 

 

 

 

Kaynak: birsenaltuntaş.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...