Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti’nin Çimen’i 44 yaşında mı? Oyuncu sosyal medyadan duyurdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
09 Ekim 2023 17:34 - Güncelleme : 09 Ekim 2023 17:34
Kızılcık Şerbeti’nin Çimen’i 44 yaşında mı? Oyuncu sosyal medyadan duyurdu

Cuma günlerinin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Çimen karakterini oynayan Selin Türkmen, 44 yaşında olduğu haberlerine sosyal medyadan paylaştığı video ile cevap verdi.

Arama motorunda Kızılcık Şerbeti’nde Çimen karakterini oynayan oyuncu Selin Türkmen’in kaç yaşında olduğu araştırılınca çıkan sonuç dizinin izleyicilerini bir hayli şaşırttı. Arama motoruna göre, Selin Türkmen'in 44 yaşında olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili cevap oyuncudan geldi.

Kızılcık Şerbeti​ çimen kimdir? Detaylar için tıklayın 

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN ÇİMEN'İ 44 YAŞINDA MI? 

Başrolünde Sıla Türkoğlu​, Evrim Alasya​ ve Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti günün en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Dizinin sevilen karakteri Çimen’i oynayan Selin Türkmen’in 44 yaşında olduğu iddia edildi. Oyuncunun 44 yaşına göre oldukça genç görünmesi sosyal medyada gündem oldu. İddialara oyuncu Selin Türkmen cevap verdi.

Kızılcık Şerbeti’nin Çimen’i 44 yaşında mı? Oyuncu sosyal medyadan duyurdu

SELİN TÜRKMEN "23 YAŞINDAYIM"

Dizide Sıla Türkoğlu (Doğa)'nun kız kardeşi ve Evrim Alasya (Kıvılcım)'ın kızı 'Çimen' rolünü oynayan ünlü oyuncu yaşıyla sosyal medyada gündem oldu. Herkesin 44 sandığı Türkmen sosyal medyadan açıklama yaparak olayın gerçeğini açıkladı. Selin Türkmen sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoda, "1 Ağustos 2000 doğumluyum. 23 yaşındayım. İsim benzerliği nedeniyle arama motorunda hata olmuş" dedi.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...