Tgrt Haber

Konser öncesi seyyar satıcı kılığına giren Pinhani’yi kimse tanımadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
10 Ekim 2023 17:40 - Güncelleme : 10 Ekim 2023 17:40

Konser vermeden önce “Pinhani” yazan saç bantları takarak seyyar satıcı kılığına giren Pinhani grup üyelerini kimse tanımadı.

Kavak Yelleri dizisiyle tanıdığımız Pinhani grubu, konser​ öncesi seyyar satıcı oldu. Saç bantları takan ve konseri izlemeye gelen seyircinin arasına karışan grup üyelerini kimse tanımadı. O anlar videoya alınırken, ortaya ilginç görüntüler çıktı.

PİNHANİ GRUBU SEYYAR SATICI OLDU 

Pinhani grubu, konser öncesinde üzerlerinde 'Pinhani' yazan saç bantlarını gelen insanlara satmayı denedi. Grup üyeleri; "2 tanesi 20 lira güzel ablam, vereyim mi" sözleriyle satış yapmaya çalışsa da pek başarılı olamadı. Bu ilginç anlar hem kendileri için hem de hayranları için unutulmaz bir deneyim oldu.

Konser öncesi seyyar satıcı kılığına giren Pinhani’yi kimse tanımadı

SEYİRCİLER ŞAŞTI KALDI 

Konser sırasında sahnede, bu olayı izleyicilere anlatan Pinhani'nin vokalisti Sinan Kaynakçı, ilginç anları paylaştı. Seyircilerin kısa süre yaşadığı şaşkınlık sonrası ortaya eğlenceli anlar çıktı.

Konser öncesi seyyar satıcı kılığına giren Pinhani’yi kimse tanımadı

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...