Tgrt Haber

Kurtlar Vadisi ekranlara yeniden dönüyor! Meraklılarının beklediği adres belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2024 13:59 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 14:02
Kurtlar Vadisi ekranlara yeniden dönüyor! Meraklılarının beklediği adres belli oldu

Başrolünde Necati Şaşmaz’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisi geri dönüyor. Kurtlar Vadisi Kaos adıyla yeni bölümleriyle izleyicisiyle buluşacak dizi, Exxen’de yayınlanmaya başlayacak.

Necati Şaşmaz​, Özgü Namal, Oktay Kaynarca​ ve Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi​ dizisi yeni adıyla tekrar yayınlanmaya başlayacak. Necati Şaşmaz'ın başrolünde yer aldığı dizinin geri dönüş haberi sosyal medyada trend oldu. 

KURTLAR VADİSİ KAOS'UN YAYINLANACAĞI KANAL BELLİ OLDU 

Kurtlar Vadisi Kaos olarak yeniden yayınlanmaya başlayacak Kurtlar Vadisi dizisi, iddialı bir senaryoyla geri dönüyor. Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği dizi Acun Ilıcalı'ya ait Exxen’de yayınlanacak.

NECATİ ŞAŞMAZ BAŞROLDE 

Exxen’de yayınlanmaya başlayacak Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin ana karakteri Polat Alemdar’ı oynayan Necati Şaşmaz, dizinin yeni bölümlerinde de rol alacak.

Kurtlar Vadisi ekranlara yeniden dönüyor! Meraklılarının beklediği adres belli oldu - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...