Tgrt Haber

Lüks paylaşımlarını sildiği öne sürüldü! Fenomen Rabia Toprak hakkındaki iddialara ateş püskürdü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
13 Kasım 2023 14:10 - Güncelleme : 13 Kasım 2023 14:26
Lüks paylaşımlarını sildiği öne sürüldü! Fenomen Rabia Toprak hakkındaki iddialara ateş püskürdü

3 yıl önce yayınladığı yemek videolarıyla bilinen Rabia Toprak, şu sıralar paylaştığı lüks yaşantısıyla konuşuluyor. Birçok evi ve iş yeri olduğu iddia edilen Toprak, hakkında çıkan iddiaları yalanlayarak, dava açacağını söyledi.

Sosyal medyada 756 bin takipçiye sahip Rabia Toprak, Dilan ve Engin Polat operasyonu sonrası lüks paylaşımlarıyla dikkat çeken isimlerden biri olmuştu. Dilan Polat’ın tutuklanmasının ardından bazı lüks paylaşımlarını sildiği iddia edilen Toprak sessizliğini bozdu.

"AVUKATIM SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK"

3 yıl önce sosyal medyadan yayınladığı yemek videolarıyla tanınan Rabia Toprak’ın 2021 yılında Dubai'ye gidip geldikten sonra tekstil atölyesi kurduğu ileri sürüldü. Çok sayıda evi ve arabası da olduğu iddia edilen Toprak, sessizliğini bozdu. Rabia Toprak yayınladığı yazıda, "Sevgili takipçilerim, sosyal medya hesaplarım üzerinden yapmış olduğum paylaşımların kişisel verilerimi içermesi sebebiyle bu paylaşımların iznim olmadan üçüncü şahıslar tarafından paylaşılması Türk Ceza Kanunu 136. maddesi kapsamında Kişisel Verileri Başkasına Verme, Yayma ve ya Ele Geçirme suçunu oluşturmaktadır. Öte yandan sosyal medya hesaplarım üzerinden yapmış olduğum paylaşımların altına yazılmış olan hakaret içerikli yorumlar da Türk Ceza Kanunu 125. maddesi kapsamında hakaret suçunu oluşturmaktadır. Söz konusu suçları işleyen şahıslara karşı avukatım aracılığı ile suç duyurusunda bulunulacaktır" dedi.

Lüks paylaşımlarını sildiği öne sürüldü! Fenomen Rabia Toprak hakkındaki iddialara ateş püskürdü

ESTETİK İDDİALARINA DA CEVAP VERDİ 

Estetik yaptırdığı iddiasına da yayınladığı videoyla cevap veren Toprak, "Umre'ye gitmedim. Tüp mide operasyonu dışında da bir işlem yaptırmadım" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...