Tgrt Haber

Lüks yaşamı dikkat çeken Ebru Polat’tan Dilan Polat açıklaması: Ben yılların sanatçısıyım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
08 Kasım 2023 17:38 - Güncelleme : 08 Kasım 2023 17:48

Sosyal medya hesabından ‘Kara para aklama’ suçlamasıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat olayı sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Ebru Polat, “Herhangi bir akrabalığım v.s yoktur, sadece soyadı benzerliğidir.” dedi.

Lüks harcamalarıyla sosyal medyada günlerce konuşulan Dilan Polat​ ve eşi Engin Polat​ ‘kara para aklama’ suçlamasıyla tutuklandı. Şarkıcı Ebru Polat, takipçilerinin ısrarcı soruları sonrası sosyal medya hesabından Polat çiftiyle sadece soyadı benzerliğinin olduğu ve kendisinin de hukukçu olduğunu belirtti.

POLAT ÇİFTİ TUTUKLANDI, GÖZLER EBRU POLAT’A ÇEVRİLDİ

Kara para aklamak, vergi kaçırmak, örgüt kurmak suçlamalarıyla 12 kişi ile birlikte Dilan Polat ve Engin Polat çifti tutuklandı. Gündemden düşmeyen olayla ilgili Ebru Polat’tan da açıklama geldi. Soyadı benzerliği olduğunu ifade eden Ebru Polat “Sevenlerim ve danışanlarım için bu video… Sadece soyadı benzerliği… Hiçbir akrabalığımız yoktur” notuyla sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

Lüks yaşamı dikkat çeken Ebru Polat’tan Dilan Polat açıklaması: Ben yılların sanatçısıyım

"BEN HUKUKÇUYUM"

Dilan Polat ile herhangi bir akrabalığı olmadığını söyleyen Ebru Polat, "Danışanlarım ve sevenlerim bana çok soruyor, toplu cevap veriyorum. Polat ailesi ile herhangi bir akrabalığım v.s yoktur, sadece soyadı benzerliğidir. Ben zaten güzellik sektörüne daha 2-3 yıldır girdim biliyorsunuz. Ben yılların sanatçısıyım. Her işimde çok dikkatli davranırım. Ben zaten hukukçuyum her konuda çok titiz davranırım. Hiçbir ürünümün ve hiçbir salonumun Dilan Polat'la bir ilgisi yoktur" dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...