Tgrt Haber

Madonna’dan deprem paylaşımı! Bağış için Ahbap’ı işaret etti 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2023 05:36 - Güncelleme : 15 Şubat 2023 05:54
Madonna’dan deprem paylaşımı! Bağış için Ahbap’ı işaret etti 

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem 10 ilde ağır yıkıma yol açtı. Bölgede arama kurtarma faaliyetleri sürerken birçok dünyaca ünlü sanatçı taziye mesajı yayınladı. Bu isimlerden biri de Madonna oldu. Madonna ayrıca yaptığı sosyal medya paylaşımında AHBAP Derneği’ne bağış çağrısı yaptı. 

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem​ binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine yol açtı. Enkaz altında kalan vatandaşlarımızın kurtarılması için ekipler arama kurtarma faaliyetlerini sürdürüyor. Bir canın daha sağ olarak kurtarılması için ekipler ısı ve ses taraması yaparak çöken binalarda titiz çalışmalarına devam ediyor.

MADONNA’DAN TAZİYE MESAJI

Dünya yaşanan deprem faciası sonrası gerek Türkiye​ gerek ise Suriye​ için tek yürek oldu. Birçok ülke yaşanan facia nedeniyle yardım gönderirken dünyaca ünlü isimler de taziye mesajı yayınladı. Bu isimlerden biri de 'Pop müziğin kraliçesi' olarak anılan Madonna​. 54 yaşındaki ünlü yıldız sosyal medya hesabından deprem bölgesinde çekilen fotoğraflara yer vererek yardım çağrısında bulundu.

AHBAP DERNEĞİ’NE BAĞIŞ ÇAĞRISI YAPTI

Madonna, "Sevgililer Günü'nde herkes aşktan bahsediyor. Bu büyük depremde büyük kayıp ve yıkım yaşayan Türkiye ve Suriye'ye tüm sevgi ve şifa enerjimizi gönderelim. Binlerce kişi öldü. Orada birçok kişi evini ve işini kaybetti. Sevdiklerini söylemiyorum bile. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıcı" diyerek AHBAP Derneği'ne bağış çağrısı yaptı.

Madonna’dan deprem paylaşımı! Bağış için Ahbap’ı işaret etti 

HALUK LEVENT’TEN TEŞEKKÜR

Dünyaca ünlü yıldız ismin yaptığı paylaşım sonrası Haluk Levent sosyal medya hesabından teşekkür etti. Levent yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Thank you Madonna!

https://twitter.com/haluklevent/status/1625631284289576960

KAHRAMANMARAŞ​ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...