Tgrt Haber

Masterchef Deniz potaya girdi, sosyal medya yıkıldı: Rizeli Mehmet'in ahı tuttu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
07 Ağustos 2024 09:18 - Güncelleme : 07 Ağustos 2024 09:19
Masterchef Deniz potaya girdi, sosyal medya yıkıldı: Rizeli Mehmet'in ahı tuttu

MasterChef Türkiye'de ilk günden beri yaptığı yorumlar nedeniyle dikkatleri üzerine çeken Deniz, ilk hafta potaya girdi. Deniz'in ilk hafta gitme adayı olmasının ardından sosyal medya yıkıldı. İşte sosyal medyada Masterchef Deniz hakkında yapılan yorumlar...

MasterChef Türkiye​'de ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi Takım​ oldu. Heyecanlı geçen etabın ardından Kırmızı Takım​'da oylama sonucu gitme adaylarında biri Deniz​ oldu 

"Ben birlikte yarışacağım arkadaşlarımın hak etmesini istiyorum" diyerek dikkatleri üzerine çeken Deniz, ilk hafta gitme adayı olunca sosyal medya yıkıldı. Deniz'in yedeklerde olan Rizeli Mehmet ile de gerilmiş ve ikilinin arasında yaşananlar yeniden gündem oldu. 

"ÇOK SEVİLEN BİR İNSAN DEĞİLİM..."

6 oy alıp potaya giden Deniz, eksikleri olduğunu için yazıldığını, eğer iyi bir tabak çıkarsaydı yazılmayacağını söyledi. Deniz ek olarak; "Çok sevilen bir insan olmadığım için yazıldığımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Masterchef Deniz potaya girdi, sosyal medya yıkıldı: Rizeli Mehmet'e ahı tuttu - 1. Resim

"HAK ETTİĞİNİ BULDU"

Sosyal medyada Deniz'in potaya girmesinin ardından birçok kullanıcı yorum yaptı. Deniz'i eleştiri yağmuruna tutan sosyal medya kullanıcıları; "Büyük konuşmamak lazımdı", "İlahi adalet", "Rizeli Mehmet'in ahı", "Hak ettiğini buldu" , "İnşallah elenir ve gider" benzeri yorumlarda bulundu.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...