Tgrt Haber

MasterChef Deniz'in ettiği küfür şoke etti! Tepkiler çığ gibi büyüdü: Sevimsiz, terbiyesiz!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
15 Ağustos 2024 09:21 - Güncelleme : 15 Ağustos 2024 09:22
MasterChef Deniz'in ettiği küfür şoke etti! Tepkiler çığ gibi büyüdü: Sevimsiz, terbiyesiz!

MasterChef'te hareketleri ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Deniz, bir yarışmacıya ettiği küfür ile yine tepkilerin odağında. Diğer yarışmacılardan Zeynep'e küfür eden Deniz'e izleyiciler sert tepki gösterdi.

MasterChef​ yarışmacılarından Deniz​ yine gündem oldu. Sezonun başından beri en çok konuşulan isimlerden biri olan Deniz, Rizeli Mehmet ve Ayşe​'ye karşı söyledikleriyle oldukça eleştirilmişti. 

MasterChef'teki tüm yarışmacılarla sürekli tartışan Deniz, geçtiğimiz günlerde Ayşe'ye sert bir çıkışta bulunmuş, diğer yarışmacı arkadaşlarında da tepki görmüştü.

DENİZ KÜFÜR ETTİ, HERKES ŞOKE OLDU

O kadar tepki görmesine rağmen Deniz'in tavırları yine bildiğiniz gibi... Deniz yine oldukça tepki çeken bir harekete daha imza attı ve Zeynep​ ile konuşurken "S.ktir git, kendimi yanında yetersiz hissediyorum, ne b.k izliyorsunuz!" ifadelerini kullandı. Deniz'in bu hakaretleri herkesi şoke etti.

MasterChef Deniz'in ettiği küfür şoke etti! Tepkiler çığ gibi büyüdü: Sevimsiz, terbiyesiz! - 1. Resim

"EKRANDA GÖRDÜKÇE SİNİR KRİZİNE GİRİYORUM"

MasterChef Deniz'in bu tavrına izleyiciler sosyal medyadan; "Sevimsiz, küfürbaz, terbiyesiz", "Yarışmadan gönderilsin", "Çok değersiz bir insan", "Ekranda gördükçe sinir krizine giriyorum" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yücesoy yafes belcika 16 Ağustos 2024 23:42

Saygı değer şefler sizler nasıl bir izlenim yapıyorsunuz bu saygısız kızın bir an önce diskalifiye edilmesini istiyorum

Nilüfer 15 Ağustos 2024 20:25

Gerçekten gitmeli ekranda gormek istemiyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...