Tgrt Haber

Melek Mosso, klip çekiminde tanıştığı adamın evlilik teklifini kabul etti

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 Mart 2023 09:55 - Güncelleme : 12 Mart 2023 10:47
Melek Mosso, klip çekiminde tanıştığı adamın evlilik teklifini kabul etti

Şarkıcı Melek Mosso, 2021 yılında klip çekimi esnasında tanıştığı manken Serkan Sağdıç’tan evlilik teklifi aldı. 1 buçuk yıldır birlikte olan ikilinin evlilik teklifi esnasında çekilen karesi de sosyal medyada gündem oldu.

Son dönemin popüler şarkıcılarından Melek Mosso​, güçlü sesi ve şarkılarıyla adından söz ettiriyor. 2021 yılında tanıştığı oyuncu​ ve manken Serkan Sağdıç ile birlikte olan ünlü şarkıcı​, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamaya özen gösteriyor. Önceki gün Sağdıç’tan evlilik teklifi​ alan Mosso mutluluk karesini sosyal medya hesabından paylaşınca günde oldu.

“EVET” CEVABINI VERDİ

Manken ve oyuncu Serkan Sağdıç, Melek Mosso'ya evlilik teklifi etti. Mosso ise teklife "Evet" cevabını verdi. İkilinin en mutlu olduğu an ise arkadaşları tarafından kayda alındı. Çiftin evlilik teklifinde çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Melek Mosso, klip çekiminde tanıştığı adamın evlilik teklifini kabul etti

KLİP ÇEKİMİNDE TANIŞMIŞLARDI

Serkan Sağdıç, Melek Mosso'nun "Kirpiklerin" isimli şarkısının klibinde rol almıştı. Klipte iki sevgiliyi oynayan ikilinin arkadaşları kısa süre içinde aşka dönüşmüştü. Sağdıç, geçtiğimiz sene Melek Mosso ile yıldönümlerini kutlarken "Seninle iyi kilerim o kadar çoğaldı ki. Eşzamanlılıktaki eş ruhum. Benim için zaman gibisin sevgilim. Günler geçtikçe güzelleşen seninle ilgili her tarih benim için çok özel. Yıldönümümüz kutlu olsun. Yıllar geçtikçe daha çok büyüsün sevgimiz ve saygımız. İyi ki geldin. Seni seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...