Tgrt Haber

Merve Boluğur'un 'I said Yes' paylaşımı gündem oldu! Yeniden mi evleniyor?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Mart 2023 10:18 - Güncelleme : 23 Mart 2023 10:56
Merve Boluğur'un 'I said Yes' paylaşımı gündem oldu! Yeniden mi evleniyor?

DJ Mert Aydın’la geçtiğimiz yıl evlendikten 54 gün sonra boşanan Merve Boluğur, yine kafaları karıştırdı. Sosyal medya hesabından bir erkekle parmaklarına peçete bağlayarak “I said Yes”, yani “Evet dedim” notunu paylaşan Boluğur’un yeniden evleneceği iddia edildi.

Sosyal medya​ paylaşımları gündemden düşmeyen ve ilginç pozlarıyla alay konusu olan oyuncu Merve Boluğur​, geçtiğimiz sene DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturmuştu. 54 gün süren evliliği sonrası tek celsede boşanan ünlü isim aylarca magazin gündemine oturdu. Sosyal medya paylaşımlarıyla günlük hayatını sık sık sergilemeyi seven Boluğur, önceki gün yayınladığı yeni bir kareyle kafaları karıştırdı.

“I SAİD YES” NOTUYLA KAFALARI KARIŞTIRDI

Yeni bir dizi-film projesinde yer alacağına dair sinyaller veren Boluğur, bir erkekle parmaklarına peçete bağladığı görüntüyü Instagram​ hesabından yayınlayarak "I said yes" (Evet dedim) notunu yazdı. Boluğur'un paylaşımındaki elin kimin olduğu merak konusu oldu.

Merve Boluğur'un 'I said Yes' paylaşımı gündem oldu! Yeniden mi evleniyor?

"HAYATIMDA BİRİ OLSA SÖYLERİM"

Sosyal medya hesabından zaman zaman takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Merve Boluğur, "Hayatınızda başka biri mi var?" sorusuna "Ben öyle kaçan biri değilim. Hayatımda biri olsa zaten söyleyen  biriyim" cevabını vermişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...