Tgrt Haber

Müge Anlı da aramıştı! 46 gündür kayıp olan Nevrigül Alan’ın cansız bedeni bulundu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Anadolu Ajansı
19 Ekim 2023 09:27 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 09:27

Bursa’da aniden ortadan kaybolan 22 yaşında ve 2 çocuk annesi Nevrigül Alan’ı arama çalışmaları devam ederken, aile Müge Anlı’dan da yardım istedi. 46 gündür haber alınamayan Nevrigül Alan'dan bugün acı haber geldi.

Bursa​'nın Gemlik​ ilçesinde yaşayan ve 46 gün önce aniden ortadan kaybolan evli ve 2 çocuk annesi Nevrigül Alan’dan o günden sonra haber alınamadı. Bir daha kendisinden haber alınamayan genç kadının yakınları Müge Anlı​'ya başvurdu. Alan'dan akşam saatlerinde acı haber geldi. 46 gündür kayıp​ olan genç kadının cansız bedeni zeytinlikte bulundu.

AİLE, MÜGE ANLI'YA BAŞVURDU 

2 Eylül Cumartesi günü kaybolan 22 yaşındaki Nevrigül Alan'ın ailesi dün Müge Anlı'nın programına katılıp yardım istedi. İki çocuğundan biri ayrılmak istediği eşinde olduğu için sabah onu görmeye İznik’e gideceğini belirten Alan'ın ailesi, o günden itibaren kızlarından haber alamadıklarını belirtti.

Müge Anlı da aramıştı! 46 gündür kayıp olan Nevrigül Alan’ın cansız bedeni bulundu

22 YAŞINDAKİ ALAN’IN CANSIZ BEDENİ GEMLİK’TE BULUNDU

Gemlik'in Hisar ve Umurbey mahalleleri arasında zeytin bahçesi bulunan bir çiftçi, kendisine ait bahçeye gittiğinde ağaca asılı bir kadın cesedi ile karşılaştı. Olay yerine gelen ekipler, cesedin 46 gündür kayıp olan Nevrigül Alan'a ait olduğunu belirledi. Cansız beden, yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...