Tgrt Haber

Müge Anlı hakkında magazin dünyasını karıştıran iddia! Eşi istedi diye yaptırıyor...

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Haziran 2023 10:30 - Güncelleme : 13 Haziran 2023 11:40
Müge Anlı hakkında magazin dünyasını karıştıran iddia! Eşi istedi diye yaptırıyor...

Geçtiğimiz yıl emniyet müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen ünlü televizyoncu Müge Anlı hakkında magazin dünyasını sallayan bir iddia ortaya atıldı.

Sabah kuşağının önde gelen programlarından Müge Anlı​ ile Tatlı Sert’le yıllardır ekranlara gelen ve geniş bir hayran kitlesine ulaşan Müge Anlı, geçtiğimiz yıl 4. sınıf emniyet müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu​ ile dünya evine girdi. Müge Anlı hakkında ortaya atılan bir iddia ise sosyal medyayı ikiye böldü.

EŞİ ESTETİK İSTİYOR

Haber Global’den edinilen bilgiye göre; Geçtiğimiz sezon finalinde beklenen müjdeyi vererek "Evlenmeye karar verdim, müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu" açıklamalarıyla gündem olan Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü ile 2. kez nikah masasına oturdu. Müge Anlı cephesinden yeni sezon öncesi çok konuşulacak bir iddia magazin gündemine düştü. İddialara göre, Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu istedi diye dudak estetiği ve yüzüne birkaç hafif dokunuş yaptıracak. Bazı sıkı takipçileri Müge Anlı'nın böyle şeylere hiç ihtiyacı yok derken bazıları ise istediğini yaptırabilir, her haliyle güzel yorumunu yaptı.

Müge Anlı hakkında magazin dünyasını karıştıran iddia! Eşi istedi diye yaptırıyor...

İLK KEZ YAN YANA GÖRÜNTÜLENDİLER

 25 Haziran’da evlenen 49 yaşındaki Müge Anlı, düğününden ya da nikahtan tek bir kare bile paylaşmamıştı. Ancak eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’yla yan yana ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Instagram’da ‘gossippasta’ isimli bir hesap çiftin beraber çekilen ilk fotoğrafını paylaştı. Çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...