Tgrt Haber

Müge Anlı'dan canlı yayında Dilan Polat'a 'altınlı' gönderme!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
07 Aralık 2023 11:56 - Güncelleme : 07 Aralık 2023 11:56
Müge Anlı'dan canlı yayında Dilan Polat'a 'altınlı' gönderme!

Müge Anlı canlı yayında sahibi olmayan altınları boynuna takarak tutuklu olan Dilan Polat’a gönderme yaptı.

Behsat Canpolat isimli bir vatandaş programa caminin şadırvanında bulduğu altınların sahibini bulmak üzere başvuruda bulundu. Dikkat çekmek için canlı yayına boynu altınlarla dolu çıkan Müge Anlı​, Dilan Polat’a gönderme yaptı.

MÜGE ANLI’DAN DİLAN POLAT’A GÖNDERME

Behsat Canpolat isimli vatandaş, programa caminin şadırvanında bulduğu altınları sahibine ulaştırmak için katıldı. Konuya dikkat çekmek için boynuna taktığı altınlarla yayına çıktığını söyleyen Müge Anlı, altın​ tozlu kahve içmesiyle günlerce konuşulan Dilan Polat​'a gönderme yaparak, “Kayıp altınların sahibini arayan Müge Anlı, "Aslında emanet şeyler takılmaz ama dikkat çeksin diye taktım. Çok da hoşuma gitti. 'Anne ben de istiyorum böyle. Bana da yap. Gerçi en son bu altınlarını gösterenlerin sonu belli oldu yani. Ben dedim ama yapmayın dedim. Dinlemiyorsunuz ki beni! Benim dediğimi dinleyin! Ben bir şey söylüyorsam boşa söylemiyorum." ifadeleriyle kara para aklama suçundan ceza evine giren Dilan Polat'a gönderme yaptı. 

Müge Anlı'dan canlı yayında Dilan Polat'a 'altınlı' gönderme!

DİLAN POLAT'IN ALTIN TOZLU KAHVESİ GÜNLERCE KONUŞULDU 

Kara para aklama nedeniyle tutuklu olan Dilan Polat, katıldığı programda hem açıklamaları hem de yaptıklarıyla günlerce konuşulmuştu. Canlı yayında kahvesinin üzerine altın tozu döken Dilan Polat'ın fincanının fiyatının ise 46 bin TL olduğu ortaya çıktı. 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...