Tgrt Haber

Murat Dalkılıç’tan Oscarlık oyunculuk! Yalan üstüne yalan söyledi, Berfu Yenenler’i şoke etti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 Haziran 2023 10:30 - Güncelleme : 08 Haziran 2023 11:26

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler, sosyal medyada takipçilerini şaşırtan videolar çekiyor. Bu defa Murat Dalkılıç’ı arayıp eşi Eser Yenenler için “seninle mi?” diye soran Berfu Yenenler, aldığı yalan cevaplar karşısında şoke oldu.

Seneler önce BKM’de gösterimi yapılan Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli tiyatro oyunuyla adını duyuran Eser Yenenler​, şimdilerde eşi Berfu Yenenler​ ile özel olarak düzenlediği tiyatro oyunlarıyla kendini gösteriyor. Bir yandan da sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Yeneler, bir akımı denemek istedi. Eşi yanında olduğu halde, Murat Dalkılıç​'ı arayıp "Eser seninle mi?" diye soran Berfu Yenenler, ünlü popçunun söylediği yalanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Murat Dalkılıç’tan Oscarlık oyunculuk! Yalan üstüne yalan söyledi, Berfu Yenenler’i şoke etti!

ESER YENENLER İÇİN YALAN SÖYLEDİ!

TV100'den edinilen bilgiye göre; Eser Yenenler ile Berfu Yenenler'in çektiği video görenleri hayrete düşürdü. Berfu Yenenler, bir akımı gerçekleştirmek için Murat Dalkılıç'ı aradı. Bu anlarda her şeyden habersiz olan ünlü popçu, arkadaşı için yalan söyledi. Video izleyenler şoktan şoka sürüklendi.

Murat Dalkılıç, yanında Eser Yenenler olmadığı halde yanındaymış gibi davrandı. Videoyu izleyenlerin bir kısmı "Arkadaşını satmamış helal olsun" derken, bir kısmı da "Erkeklere güvenilmez" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...