Tgrt Haber

‘Para kazanmamız lazım’ dedi! Depremde can veren Taha Duymaz’ın annesi de fenomen oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Haziran 2023 13:53 - Güncelleme : 07 Haziran 2023 15:32
‘Para kazanmamız lazım’ dedi! Depremde can veren Taha Duymaz’ın annesi de fenomen oldu!

Çektiği yemek videolarıyla sosyal medyada adını duyuran fenomen Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkezli büyük depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Oğlunun ölümüyle zor günler yaşayan Meryem Duymaz, Taha’nın izinden gitmeye karar verdi ve fenomen olmak için sosyal medya hesabı açtı.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilimizde büyük yıkımlara yol açan depremde 45 bin vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremin en çok etkilediği illerden Hatay’da enkaz altında kalan fenomenTaha Duymaz​'ın cansız bedenine depremin 12. gününde ulaşılmıştı. Acılı anne Meryem Duymaz, yaşanan zor günlerin ardından toparlanma sürecine girdi. Duymaz, "Para kazanmamız gerekiyor" diyerek sosyal medya hesabı açtı.

TAHA’NIN ÖLÜMÜNÜN ÜZERİNDEN 4 AY GEÇTİ

Hatay​'ın Yayladağı ilçesinin Suriye sınırına yakın Güveççi Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan, beş metrekarelik mutfaklarında yaptığı yöresel lezzetleri ve farklı tarifleri, sosyal medyada takipçileriyle paylaşan Taha Duymaz ülkemizde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hayatını kaybetmişti. Depremin 12. gününde cansız bedeline ulaşılan Taha Duymaz'ın acı haberiyle tüm ailesi derinden sarsılmıştı. 19 yaşındaki genç fenomenin ölümü ailesi ve sevenlerini hüzne boğmuştu. Taha Duymaz'ın ölümünün üzerinden yaklaşık 4 ay geçti. Zor günleri yavaş yavaş geride bırakan acılı anne Meryem Duymaz, oğlunun ölümünün ardından toparlanmaya başladı.

‘Para kazanmamız lazım’ dedi! Depremde can veren Taha Duymaz’ın annesi de fenomen oldu!

“ÇALIŞIP PARA KAZANMAMIZ GEREKİYOR''

Meryem Duymaz da tıpkı oğlu Taha gibi yemek videoları çekip yayınlamaya başladı. Zahter ve tandır ekmeği siparişleri de almaya başlayan Meryem Duymaz; "Merhaba arkadaşlar. Her şeye rağmen yaşamın devam edebilmesi için çalışıp para kazanmamız gerekiyor. Rabbim helal para versin herkese. Bu arada kimler tandır ekmeği seviyor canlarım" notu ile aldığı yeni kararı duyurdu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...