Tgrt Haber

Mustafa Sandal: Almanlar şarkımızı çalmış söylemiyorsunuz

19 Temmuz 2023 13:45 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 13:53
Mustafa Sandal: Almanlar şarkımızı çalmış söylemiyorsunuz

Sanatçı Mustafa Sandal, takipçisi sayesinde ‘İsyankar’ adlı şarkısına ait melodinin çalındığını öğrendi. Sandal, "Almanlar şarkımızı çalmış söylemiyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal​, Almanya'da yaşayan Payman adlı bir şarkıcının kendisine ait 'İsyankar' şarkısının melodisini izinsiz kullanmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Bir takipçisi sayesinde melodinin kullanıldığını öğrenen Sandal, duruma tepki gösterdi.

“TÜRKÇE İKİ KELİME DE EKLEMİŞLER”

Twitter hesabından Payman’ın ‘İst Mir Egal’ adlı şarkısının klibini paylaşan Sandal, “Almanlar şarkımızı çalmış söylemiyorsunuz? Türkçe iki kelime de eklemişler. Bir takipçim gönderdi. YouTube’da 1.9 milyon izlenmiş telifsiz bedelsiz. Oh ne ala! Usulüyle istese verirdik ama şarkıyı bire bir çalmak hiç olmamış! Avukatım ilgilenecek” açıklamasını yaptı.

https://twitter.com/mustinetnet/status/1681245719238262784

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...