Tgrt Haber

Mustafa Sandal'dan Muharrem İnce'ye danslı gönderme

Editör: Melis Önderoğlu / Kaynak: TGRT Haber
10 Nisan 2023 15:08 - Güncelleme : 10 Nisan 2023 15:16
Mustafa Sandal'dan Muharrem İnce'ye danslı gönderme

Türkiye, 14 Mayıs seçimlerine doğru hızla ilerlerken siyasi parti liderleri de çeşitli çıkışlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Bir süredir dans videolarıyla adından söz ettiren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye şarkıcı Mustafa Sandal'dan çok konuşulacak bir gönderme geldi.

Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine adım adım yaklaşırken, siyasetin gündeminde de hareketli tartışmalar ve çeşitli polemikler sürüyor. 100 bin imza toplayarak cumhurbaşkanlığı yarışına dahil olan ve 'muhalefetin oylarını böleceği' gerekçesiyle eleştirilen Memleket Partisi​ Genel Başkanı Muharrem İnce​ ise son dönemde dans videoları ile gündeme geliyor.

Videolarıyla ilgi çeken ve birçok ünlü isimden de cevap alan Memleket Partili İnce'ye bu kez de şarkıcı Mustafa Sandal​'dan bir gönderme geldi.

Kendine has tarzıyla pop müziğin tanınan isimlerinden olan Sandal, Twitter hesabından kendisinin ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin dansını karşılaştırarak mesaj yayınladı.

"TAKLİTLERİNDEN SAKININIZ"

Sandal, sosyal medya hesabından "Araba" adlı şarkısındaki dansının videosuyla Muharrem İnce'nin dansını yan yana koyarak yaptığı paylaşıma, "Taklitlerinden sakınınız" notunu düşerek İnce'ye göndermede bulundu. 

Mustafa Sandal'dan Muharrem İnce'ye danslı gönderme

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet Reşit Azbaş 10 Nisan 2023 19:00

Harikasın Mustafa Sandal

Sonraki Haber Yükleniyor...