Tgrt Haber

Aile dizisinde Nejat İşler'e partner geliyor! Kadro değişti, senaryo baştan yazılacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
15 Eylül 2023 08:47 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 09:50
Aile dizisinde Nejat İşler'e partner geliyor! Kadro değişti, senaryo baştan yazılacak

Başrolünde Kıvanç Talıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak. Show TV ekranlarında yayınlanan dizinin yeni sezonuna çok konuşulacak yeni bir isim dahil olacak.

Aile dizisine Cihan karakterinin (Nejat İşler) partneri olarak yeni bir oyuncu dahil olacak. Dizinin senaryosu değişecek ve dizi 2 aylık zaman atlamasıyla Soykan'ların marina açılışıyla başlayacak.

AİLE DİZİSİNDE NEJAT İŞLER​'E PARTNER GELİYOR

Aslan’ın büyük hesaplaşmasına sahne olacak diziye avukat Serap Vural karakteri katılacak. Devin Akın’ın avukatı olan Serap ile Cihan (Nejat İşler) arasında bir bağ kurulacak. Bu rol için konuşulan isimler arasında  Selin Şekerci öne çıkıyor. 

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR?

1 Haziran 1989 İzmir doğumlu Selin Şekerci, İzmir Devlet Tiyatrosu'nda birçok tiyatro oyununda yer aldı. Şekerci, oyunculuk kariyerine Kavak Yelleri adlı gençlik dizisiyle başladı. Oyuncun asıl çıkışı ise Melekler Korusun dizisiyle oldu. Oyuncu sırasıyla; Leyla İle Mecnun, Benim İçin Üzülme, Yalan Dünya, Kaçak Gelinler, Kızım ve Siyah Beyaz Aşk gibi yapımlara rol aldı. 

Aile dizisinde Nejat İşler'e partner geliyor! Kadro değişti, senaryo baştan yazılacak

NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Show TV’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi “Aile”nin yeni sezon çekimlerinin 19 Eylül gibi başlaması planlanıyor. Aile dizisinin yeni bölümleri ise ekim ayının ilk haftasında başlaması öngörülüyor. 

AİLE DİZİSİ​ OYUNCULARI 

  • Kıvanç Tatlıtuğ,
  • Serenay Sarıkaya,
  • Nur Sürer,
  • Levent Ülgen,
  • Canan Ergüder,
  • Nejat İşler 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...