Tgrt Haber

Recep İvedik'in kankası Nurullah, 8. film için tarih verdi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Mart 2023 11:36 - Güncelleme : 20 Mart 2023 11:56

Türkiye'de en çok izlenen yerli filmlerin başında gelen Recep İvedik'te 'Nurullah' karakterini canlandıran Nurullah Çelebi, depremzede çocuklar için düzenlenen bir etkinlikte Recep İvedik 8 için tarih verdi.

Türkiye'de en çok izlenen yerli filmlerin başında gelen Recep İvedik serisinin sevilen karaketlerinde Nurullah (Nurullah Çelebi), Uşak’ta depremzede çocuklar için “Gülümseten Yüzler” gösterisinde sahneye çıktı.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR SORDU, O CEVAPLADI

Etkinlik boyunca çocuklarla eğlenceli vakit geçiren Çelebi, ayrıca çocukların sorularını da cevapladı. Bir çocuğun “Recep İvedik 8 ne zaman çıkacak?” sorusunu cevaplayan ünlü oyuncu, “2 yıl sonra” cevabını verdi.

"ŞAHAN İSTERSE 8,9,10,11 HEPSİ GELİR"

Gösteri sonrasında İhlas Haber Ajansı muhabirlerine özel açıklamalarda bulunan Nurullah Çelebi konuyla ilgili, “Halk istediği zaman 8,9,10,11, 12’yi de çekeriz. Sağlığımız da olacak ama orada en önemlisi Şahan yazacak, sonra çekecek. Şahan isterse 8, 9, 10, 11 hepsi gelir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...