Tgrt Haber

Oğuzhan Uğur balkonunda bulduğu mermiyi paylaştı, çok sert ifadelerle tepki gösterdi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
06 Haziran 2023 06:10 - Güncelleme : 06 Haziran 2023 06:25
Oğuzhan Uğur balkonunda bulduğu mermiyi paylaştı, çok sert ifadelerle tepki gösterdi!

Seçim sürecinde YouTube kanalı BaBaLa TV’de yaptığı programlarla damga vuran Oğuzhan Uğur sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda balkonunda yorgun mermi bulduğunu duyurdu. Yaşanan duruma tepki gösteren Uğur onlarca kişinin yorgun mermiden dolayı hayatını kaybettiğini ifade ederek mermiyi avukatına teslim ettiğini söyledi.

YouTube​ kanalı olan BaBaLa TV’nin kurucusu ve müzisyen Oğuzhan Uğur​ Türkiye’nin seçim​ sürecine damga vuran ve adından sıkça söz ettiren programlara imza attı. Program yapmayı kabul eden her siyasi partinin temsilcisi ve liderini kanalına çıkaran Uğur ayrıca depremzede vatandaşlara da ayrı bir parantez açarak sorunlarının kamuoyuna yansıması için büyük çaba sarf etti. Zaman zaman siyasilerin eleştirilerine de maruz kalan Uğur geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuruda ekibinin tatile çıktığını daha sonra YouTube kanalında programların süreceğini ifade etti.

BALKONUNDA YORGUN MERMİ BULDU

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Oğuzhan Uğur gündeme oturdu. Balkonunda yorgun mermi bulduğunu ifade eden ve görselini paylaşan Uğur durumu avukatına ilettiğini söylerken bu işin peşini bırakmayacağını dile getirdi. Uğur, "Isdırap olacağım kendisine. Bırak bir daha havaya sıkmayı, su tabancasıyla şaka bile yapamayacak onunla işim bittiğinde. Bir sonraki mermisi bana ya da size isabet etmesin diye" ifadelerini yazdı.

AVUKATINA TESLİM ETTİ

"Manasız bir mağara adamı aktivitesi. Sonuç bu” diyen Uğur şu ifadeleri kullandı;

Balkonumda şimdiye kadar zevkle döşenmiş kuş yuvaları, yarı baygın çekirgeler, diğer binalardan uçmuş gelmiş iddialı iç çamaşırları ve hatta takla atmaktan sıkılmış bir güvercin bile bulmuştum. Bu sabah listeye yeni ve korkunç bir şey eklendi. Yorgun halleriyle bile yılda ortalama 40 insanın ölümüne sebep oluyorlar. Birileri sırf takımları ya da partileri kazandı diye havaya ateş ediyor ya hani. Aşağısı boşalamıyorsa yukarısı boşalsın hesabı... Manasız bir mağara adamı aktivitesi. Sonuç bu. Avukata teslim ettim mermiyi. Izdırap olacağım kendisine. Bırak bir daha havaya sıkmayı, su tabancasıyla şaka bile yapamayacak onunla işim bittiğinde. Bir sonraki mermisi bana ya da size isabet etmesin diye.

Oğuzhan Uğur balkonunda bulduğu mermiyi paylaştı, çok sert ifadelerle tepki gösterdi!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...