Tgrt Haber

Deprem nedeniyle ertelemişti! Öykü Gürman’ın düğün tarihi kesinleşti…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Haziran 2023 10:25 - Güncelleme : 21 Haziran 2023 11:33
Deprem nedeniyle ertelemişti! Öykü Gürman’ın düğün tarihi kesinleşti…

İkizi kardeşi Berk Gürman ile birlikte söylediği ''Evlerinin Önü Boyalı Direk'' şarkısıyla adını geniş kitlelere duyuran Öykü Gürman, katıldığı programda ertelediği evlilik tarihinin netleştiğini bildirdi.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, NTV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Bambaşka Sohbetler'de Ceyda Düvenci​'nin sorularını cevapladı. Özel hayatı ve kariyeriyle ilgili sık sık gündeme gelen ünlü sanatçı, deprem​ ve konserler nedeniyle evliliklerinin ertelendiği evlilik​ tarihleri ile ilgili de bir açıklama yaptı.

EYLÜL YA DA EKİMDE EVLENİYOR!

Ünlü şarkıcı, "Ülke olarak içinde bulunduğumuz acı olaylar nedeniyle, evlilik kararını verdiğimizde moral olarak iyi değildik, kurgulayamadık, planlayamadık. Sonrasında da konserler çıktı, şarkı söylemeye çok tutkun biriyim, işimi de öncelikle yapmak istiyorum. Konser çıktığında konserleri alıyorum, Eylül veya Ekim gibi evleneceğiz" ifadelerini kulandı. 

Deprem nedeniyle ertelemişti! Öykü Gürman’ın düğün tarihi kesinleşti…

"BERK İSPANYA'DA YAŞIYOR"

Ceyda Düvenci'nin "Berksiz olmaz. Berk nerede?" sorusu üzerine Öykü Gürman: "Berk İspanya'da yaşıyor, oraya yerleşti. Berk'le bir elmanın iki yarısıyız, çok istiyorum devam etmeyi, Berk İspanya'da bir yaşam kurdu, kendini oraya ait hissediyor, orada çok mutlu ama, ben de onunla müzik yapmayı, flamenko yapmayı istiyorum. O orada kendini daha iyi hissediyor..." dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...