Tgrt Haber

Oyuncu Ahmet Kara depremde hayatını kaybetti: 5. kattan düştü üstüne bine yıklıdı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2023 09:58 - Güncelleme : 15 Şubat 2023 15:18
Oyuncu Ahmet Kara depremde hayatını kaybetti: 5. kattan düştü üstüne bine yıklıdı

‘Beyaz Atlı Prens’ isimli filmin oyuncusu Ahmet Kara, Kahramanmaraş'ta meydana gelen büyük depremde hayatını kaybetti. Feci şekilde öldüğü öğrenilen oyuncunun uykudayken duvarın yıkılmasıyla 5. kattan aşağı düştüğü, sonrasında da tüm binanın üzerine çöktüğü belirtildi. Talihsiz oyuncu kan kaybından dolayı hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş​ olan.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır hasara ve can kayıplarına yol açtı. 35 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremde çok sayıda ünlü de yakınını kaybetti. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan "Beyaz Atlı Prens" filminde rol alan ve Kahramanmaraş’ta yaşayan Ahmet Kara da depreme evinde yakalandı. Uykuda olan ünlü oyuncunun ölümü acı oldu.

YATAĞIYLA BİRLİKTE SOKAĞA DÜŞTÜ, ÜZERİNE BİNA DEVRİLDİ

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Kahramanmaraş​'ta vergi rekortmeni olan 38 yaşındaki oyuncu​ Ahmet Kara, depreme evinde ve uykuda yakalandı. Kahramanmaraş’ın 12 Şubat ilçesindeki bir binanın 5. katında yaşayan oyuncu​, deprem​ esnasında evinin duvarının yıkılmasıyla yatağıyla birlikte sokağa düştü. Sonrasında ise üzerine bina düşen oyuncu​, betonların ayak bileklerini kesmesi sonucu kan kaybından hayatını kaybetti. Oyuncu​ Ahmet Kara, "Beyaz Atlı Prens" adlı filmde rol aldı. Çekimleri ve montajı biten film, önümüzdeki günlerde vizyona girecek.

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...