Tgrt Haber

Doğal olduğunu iddia etti! Özge Ulusoy’un güzellik sırrı alay konusu oldu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
31 Temmuz 2023 14:00 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 15:35
Doğal olduğunu iddia etti! Özge Ulusoy’un güzellik sırrı alay konusu oldu

20 yıl önce katıldı katıldığı Miss Turkey yarışmasında ikinci olan ve ardından modellik yapan Özge Ulusoy’un yüzünde yaptırdığı bazı değişiklikler takipçileri tarafından eleştirilere neden olmuştu. Ancak Ulusoy’un son olarak estetik iddialarını reddetmesi ve doğal güzelliğini bol su içmeye bağlaması sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yüzüne işlem yaptırdığı fotoğrafların sosyal medyada yayınlanması üzerine Ulusoy'un fotoğraflarına, "İnsan bunu kendine neden yapar?", "Ne gerek vardı Özge Hanım, önceki haliniz çok çok güzeldi" yorumları üzerine Özge Ulusoy, "Ne estetiği bol su​ içiyorum" deyince eski halleri gündeme geldi.

Doğal olduğunu iddia etti! Özge Ulusoy’un güzellik sırrı alay konusu oldu

GÜZELLİK SIRRI SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Özge Ulusoy ise estetik​ yaptırmadığı iddiasında. Güzellik sırrını açıklayan Ulusoy “Her ne kadar ‘çok estetik yaptırdı’ deseler de görüldüğü üzere doğal halimden gayet memnunum. Yediğime, içtiğime, uykuma özen gösteriyorum. Bol su içiyorum" deyince sosyal medyanın diline düştü.

Özge Ulusoy'un eski halleri ve geçmişten bugüne değişimi sosyal medyada paylaşılarak "Valla bende günde iki buçuk litre su içiyorum ama elmacık kemiklerime daha etki etmedi" yorumları yapıldı. Bu yorumlar sosyal medyanın diline düştü.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...