Tgrt Haber

Özkan Uğur’un sağlık durumu hakkında son gelişme! Yüreklere su serpti…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
01 Temmuz 2023 11:28 - Güncelleme : 01 Temmuz 2023 12:28
Özkan Uğur’un sağlık durumu hakkında son gelişme! Yüreklere su serpti…

Yoğun bakımda kanser tedavisi gören usta sanatçı Özkan Uğur’dan birkaç gün önce üzücü haber gelmiş, Uğur’un entübe edildiği öğrenilmişti. Tedavisi devam eden usta sanatçıyla ilgili müzisyen Emre Irmak, yüreklere su serpen haberi duyurdu.

İki kez lenf kanserini yenen MFÖ’nün üyesi usta sanatçı Özkan Uğur’un hastalığı yeniden nüksetti. 3 haftadır yoğun bakımda olduğu öğrenilen sanatçı, geçtiğimiz günlerde entübe edildi. Tüm sevenlerinin duayla haber beklediği Uğur’dan müjdeli haberi müzisyen Emre Irmak verdi. Irmak, “Doktorun dediğine göre durumu iyiye gidiyormuş” dedi. 

Özkan Uğur’un sağlık durumu hakkında son gelişme! Yüreklere su serpti…

“DUALARIMIZLA AYAĞA KALKACAKSIN”

Özkan Uğur’un sağlık durumuna ilişkin yüreklere su serpen yeni bilgi müzisyen Emre Irmak 'tan geldi. Irmak şu sözleri dile getirdi:

"Aslandır, yetenek ötesidir, kalbinin iyiliği, insanlığı, bir de nasıl komiktir... Oğlu Alişan'la konuştum şu an vücudu dinleniyormuş ve doktorun dediğine göre durum iyiye gidiyormuş. Hadi Özkan abi zımba gibi kalkıcan ayağa eminim. O kadar çok sevenin ve hayranın var ki dualarımızla kalkıcan ayağa muhteşem insan." 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...