Tgrt Haber

Tüm dualar Özkan Uğur için... Ünlü sanatçı Tarkan’dan mesaj geldi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
26 Haziran 2023 07:56 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 07:56
Tüm dualar Özkan Uğur için... Ünlü sanatçı Tarkan’dan mesaj geldi

Yaşam mücadelesi veren MFÖ üyesi Özkan Uğur’a bir geçmiş olsun mesajı Tarkan’dan geldi. Ünlü sanatçı için sosyal medyadan paylaşımda bulunan Tarkan’ın paylaşımı büyük etkileşim aldı.

Kanser​ tedavisi gören ve son olarak sağlık durumunun kötüye gittiği ifade edilen Özkan Uğur için sevenleri dua ediyor. Bakan Koca dün yaptığı açıklamada ünlü sanatçı Uğur’un tedavisinin hastanede halen yoğun bakımda sürdüğünü kaydetti. Durumuyla ilgili olumlu gelişme haberlerini en kısa sürede verebilmeyi temenni ettiğini söyleyen Bakan Koca ayrıca bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti.

TARKAN’DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Ünlü sanatçının sağlığına tekrar kavuşması için herkes geçmiş olsun dileklerini paylaşırken Tarkan da sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Uğur’a geçmiş olsun dileklerini ileten Tarkan ayrıca “Çok sevgili Özkan Uğur’a hep birlikte güzel enerjilerimizi, sevgimizi yollayalım" dedi.

Daha önce 2013'den bu yana savaşatığı lenfomayı üç kez yenerek hayranlarını sevindiren Özkan Uğur 3 aydır yine kanser ile mücadele veriyor.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...