Tgrt Haber

Pınar Deniz 30 yaşında! Sevgilisi Kaan Yıldırım evleneceklerini açıkladı

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
05 Kasım 2023 10:02 - Güncelleme : 05 Kasım 2023 10:15
Pınar Deniz 30 yaşında! Sevgilisi Kaan Yıldırım evleneceklerini açıkladı

30 yaşına kutlayan Pınar Deniz'in sevgilisi Kaan Yıldırım "Evlilik haberleri doğru, evleniyoruz" dedi. Yeni yaşını kutlayanları sosyal medyasına taşıyan Deniz'in ne zaman nikah masasına oturacağı ise belli değil.

Canlandırdığı karakterlerle gönülleri fetheden ünlü oyuncu Pınar Deniz​, yeni yaşını kutladı. 30 yaşına giren ve Kaan Yıldırım​ ile evlenmeyi planlayan Pınar Deniz, sosyal medya hesabından paylaşımlar yaptı. Deniz'in ne zaman nikah masasına oturacağı ise belli değil.

KAAN YILDIRIM: EVLENİYORUZ

Kaan Yıldırım, 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada, "Evlilik haberleri doğru, evleniyoruz" dedi.

"İŞTE ÖYLE BİRŞEY..."

Deniz ile Yıldırım, yaz sürecinde Bodrum​'un ardından İngiltere'ye gitmişti. Pınar Deniz, İngiltere Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini, sevgilisini de etiketleyip, "İşte öyle bir şey... 06.08.23" notuyla paylaşmıştı.

Pınar Deniz'in mutluluk gözyaşları döktüğü bu karesi sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evlilik​ teklif ettiği yönünde yorumlandı.

Deniz'e kayıtsız kalmayan Yıldırım da sevgilisine kalp emojisi ile yanıt vermişti.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...