Tgrt Haber

Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin, depremzedeler için destek istedi

14 Şubat 2023 01:35 - Güncelleme : 14 Şubat 2023 02:11
Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin, depremzedeler için destek istedi

Tüm dünya, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde büyük bir yıkıma uğrayan Türkiye ve Suriye'ye yardım için el ele vermiş durumda. Dünyaca ünlü şarkıcı Ricky Martin de depremzedeler için yardım çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki yıkıcı depremin ardından birçok ünlü isim Türkiye​ ve Suriye​ için yardım​ çağrısında bulundu. Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, Instagram hesabında paylaştığı videoda, “Bildiğiniz üzere kriz zamanlarında sakin kalamıyorum. Türkiye ve Suriye’de depremin ardından gördüğümüz manzaralar yüreğimi parçalıyor” ifadelerini kullandı.

"ORADAKİ DURUM ÇOK ZOR"

Ricky Martin, “Şu an oradaki durum çok zor. Görüntüleri zaten izliyorsunuz. Bu yüzden yardım etmek zorundayız” dedi ve UNICEF’in bağış kampanyasının yer aldığı linki paylaştı.

Öte yandan 1990’lı yıllarda çıkardığı albümlerle şöhreti yakalayan Martin, Grammy ve Latin Grammy ödüllerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda ödüle layık görüldü.

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...