Tgrt Haber

Rihanna, Hindistan'da mukesh ambani'nin oğlunun düğününde konser verdi

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
02 Mart 2024 10:02 - Güncelleme : 02 Mart 2024 10:09
Rihanna, Hindistan'da mukesh ambani'nin oğlunun düğününde konser verdi

Ünlü şarkıcı Rihanna, Hindistan'ın en zengin iş insanlarından biri olan Mukesh Ambani'nin oğlunun düğününde performans sergiledi. Ancak, hayranları tarafından uzun zamandır beklenen albüm ve konserlerin olmayışı eleştirilere neden oldu. İşte detaylar...

Ünlü şarkıcı Rihanna​, Hindistan​'ın en zengin iş insanlarından biri olan Mukesh Ambani'nin oğlunun düğününde performans sergiledi. Ancak, hayranları tarafından uzun zamandır beklenen albüm ve konserlerin olmayışı eleştirilere neden oldu.

RİHANNA HİNDİSTAN'DA DÜĞÜNDE KONSER​ VERDİ

Rihanna, uzun bir aradan sonra Hindistan'a giderek Mukesh Ambani'nin oğlunun düğününde konser verdi. Şarkıcı, 8 milyon dolarlık bir ücret karşılığında sahne aldı.

RİHANNA HAYRANLARINDAN TEPKİLER

Şarkıcının düğünde performans sergilemesi, hayranlarının büyük ilgisini çekti ancak birçoğu, Rihanna'nın uzun süredir albüm çıkarmaması ve konser vermeyi bırakmış olmasını eleştirdi. Milyonlarca hayran, Rihanna'nın sadece para karşılığında sahne almasını eleştirdi.

Rihanna, Hindistan'da mukesh ambani'nin oğlunun düğününde konser verdi - 1. Resim

RİHANNA YILLAR SONRA YENİ ALBÜM, ŞARKI YAYINLAYACAK MI?

Rihanna, son dönemde müzik kariyerinden uzak durmuş ve kendi makyaj markasına yoğunlaşmıştı. Ancak, hayranları uzun zamandır yeni bir albüm ve konserler bekliyor. Rihanna'nın sürekli olarak başka etkinliklerde yer alması, hayranlarının hayal kırıklığına uğramasına neden oldu.

RİHANNA HİNDİSTAN KONSERİNDE HİNT GELENEKSEL KIYAFETLERİ İÇİNDE

Hindistan'daki ünlü iş adamı milyarder Ambani'nin oğlunun düğün​ partisinde sahne alan Rihanna, konser boyunca Hint geleneksel kıyafetleri giydi. İşte o görüntüler:

Rihanna, Hindistan'da mukesh ambani'nin oğlunun düğününde konser verdi - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...