Tgrt Haber

Rihanna'dan müjdeli haber! Dünyaca ünlü şarkıcı ikinci kez anne oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Ağustos 2023 11:18 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 12:13
Rihanna'dan müjdeli haber! Dünyaca ünlü şarkıcı ikinci kez anne oldu!

Rapçi ASAP Rocky ile üç yıldır birlikte olan ve gerçek adı Robyn Rihanna Fenty olan Rihanna, geçtiğimiz yıl ilk bebeğini kucağına almıştı. Geçtiğimiz yıl şubatta ikinci kez hamile olduğunu açıklayan Rihanna, ikinci bebeğini kucağına aldı.

Geçen yıl ilk bebeğini kucağını alan Rihanna​ ve ASAP Rocky'nin bebeğini görenler; "Küçük ASAP yapmışlar" ve "Babasının kopyası" gibi yorumlarda bulunmuştu. Barbadoslu şarkıcı, 12 Şubat'ta ise Super Bowl devre arasındaki performansında hayranlarını şoke eden haberi verdi ve ikinci çocuğuna hamile olduğunu duyurdu.

Rihanna'dan müjdeli haber! Dünyaca ünlü şarkıcı ikinci kez anne oldu!

RİHANNA’NIN KIZI OLDU

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihhana doğum yaptı. Hamilelik​ döneminde giydiği kıyafetlerle dünya magazin gündemine damga vuran ünlü isim, ikinci bebeğini de kucağına aldı. 12 Şubat'ta ise Super Bowl devre arasındaki performansında hayranlarını şoke eden haberi vererek; ikinci bebeğine hamile olduğunu duyuran Barbadoslu şarkıcının bir de kızı olduğu öğrenildi.

Bu dönemin göründüğü gibi rahat geçmediğini anlatan şarkıcı, normal olmayan aşermeler ve inanılmaz bir yorgunluk yaşadığını belirtmişti. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...