Tgrt Haber

71 yaşındaki İbrahim Tatlıses 6. kez evleniyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Ağustos 2023 10:25 - Güncelleme : 11 Ağustos 2023 10:37
71 yaşındaki İbrahim Tatlıses 6. kez evleniyor!

Daha önce 5 kez evlilik yapan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı şaşırtıcı bir paylaşımda bulundu. Tatlıses, "Tek yaşamayı sevmiyorum. Her an sürpriz bir evlilik yapabilirim" dedi.

Türk Halk Müziğinin usta ismi İbrahim Tatlıses​, sosyal medya​ hesaplarını aktif olarak kullanıyor ve müzik kariyeriyle beraber paylaşımlarıyla da gündem oluyor. Daha önce 5 kez nikah masasına oturan Tatlıses, sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımla sürpriz bir şekilde evlenebileceğini söyledi.

Tatlıses’in paylaşımı sosyal medyada yine gündem olmayı başardı.

71 yaşındaki İbrahim Tatlıses 6. kez evleniyor!

"TEK YAŞAMAYI SEVMİYORUM"

Şimdilerde oğlu İdo Tatlıses​'in ikiz bebek beklemesiyle 10. kez torun sahibi olmaya hazırlanan 71 yaşındaki İbrahim Tatlıses, X hesabından yaptığı paylaşımlarda 6. kez evlenebileceğinin sinyalini verdi. Yalnızlıktan bunalan sanatçı "Her an sürpriz evlilik​ yapabilirim çok uzak değil. Teklik Allah'a mahsustur, tek yaşamayı sevmiyorum. Etrafım tabi ki kalabalık biraz kafamı dinlemek istiyorum kafamı" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...