Tgrt Haber

Saçlarını 10 günde bir yıkadığını söyleyen Hadise şaşırttı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 Kasım 2022 11:37 - Güncelleme : 08 Kasım 2022 13:39
Saçlarını 10 günde bir yıkadığını söyleyen Hadise şaşırttı!

Boşanma süreci, konserleri, paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise, güzellik sırlarıyla ilgili bir röportaj verdi. Nasıl beslendiğini ve neler yaptığını anlatan ünlü şarkıcı saçlarını da 10 günde bir yıkadığını belirtince sosyal medyada şaşkınlığa neden oldu.

Geçtiğimiz aylarda Mehmet Dinçerler’den çekişmeli şekilde ayrılan Hadise’nin her paylaşımından bir mesaj çıkarılsa da ünlü şarkıcı doğal davranmaya devam ediyor. Bir röportajında sağlıklı beslenmeye ve yürüyüş​ yapmaya özen gösterdiğini belirten Hadise​, “Her sabah aç karnına 1 adet hurma yiyorum. Gün içinde badem​, fındık fıstık, ceviz ve muz olmazsa olmazım.” dedi.

"SAÇLARIMI 10 GÜNDE 1 YIKIYORUM"

Konserlerine tüm hızıyla devam eden şarkıcı Hadise, her gün 8-10 km yürümesinin yanı sıra dans, yoga ve pilates yaparak zinde kaldığını söyledi. Beslenmesinden ve güzellik sırlarından da bahseden ünlü şarkıcı, "Her sabah aç karnına 1 adet hurma yiyorum. Gün içinde badem, fındık fıstık, ceviz ve muz olmazsa olmazım. Ayda bir ödem masajı yaptırıyorum. Saçları yıkamak, ardından da fön çekmek çok yıpratıyor. O yüzden de 10 günde 1 yıkıyorum" şeklinde konuştu.

Saçlarını 10 günde bir yıkadığını söyleyen Hadise şaşırttı!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...