Tgrt Haber

Meğer yıkamıyormuş... Bakım sırrını açıklayan 74 yaşındaki Semiramis Pekkan şaşırttı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2023 11:19 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 13:04
Meğer yıkamıyormuş... Bakım sırrını açıklayan 74 yaşındaki Semiramis Pekkan şaşırttı!

Türk müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan’ın kendisi gibi şarkıcı olan kardeşi Semiramis Pekkan, saçlarının nasıl sağlıklı kaldığını açıkladı. Pekkan’ın saç bakım sırrı hayranlarını şaşkına uğrattı.

Süperstar Ajda Pekkan’ın kız kardeşi 74 yaşındaki ünlü şarkıcı Semiramis Pekkan, YouTube​ kanalından yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. Bakım sırlarını anlatan Pekkan, saçlarını neredeyse haftada 1 kez yıkadığını ve bu haliyle daha sağlıklı olduğunu belirtti. 

Meğer yıkamıyormuş... Bakım sırrını açıklayan 74 yaşındaki Semiramis Pekkan şaşırttı!

“SAÇI ÇOK SIK YIKAMAK SAĞLIKLI DEĞİL”

Sosyal medya hesaplarından çektiği videolarla sağlıklı yaşama dar ir ipuçları veren ünlü isim Semiramis Pekkan, daha önce de kıyafetlerini mevsimlere göre seçtiğini bildirmişti. Saçlarıyla ilgili şaşırtıcı bir itirafta bulunan Semiramis Pekkan, "Saçımı haftada bir yıkarım. Çünkü nedense çok eskiden beri bildiğim şey saçı çok sık yıkamak sağlıklı değil. Oradaki yağları yok ediyorsun. Her gün saçını yıkayanlara çok şaşarım." diyerek hayranlarını şaşırttı.

SAÇ NE SIKLIKTA YIKANMALIDIR?

Uzmanlara göre; normal şartlarda saç yıkama rutini 2 günde bir olmalıdır. Saçları her gün yıkamak temizlemek yerine daha çok yağlanmasına ya da kurumasına sebebiyet verir. Saç derimizde, saçlarımızı daha sağlıklı hale getirecek doğal ve faydalı yağlar bulunur. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...