Tgrt Haber

Şahan Gökbakar Marmaris yangını sonrası yapılanlar için bakanlığı tebrik etti

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Aralık 2022 10:05 - Güncelleme : 23 Aralık 2022 11:14
Şahan Gökbakar Marmaris yangını sonrası yapılanlar için bakanlığı tebrik etti

Disney Plus platformunda yayınlanan filmi Recep İvedik 7 ile tekrar izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, katıldığı bir programda gazeteci Nevşin Mengü’nün sorularını yanıtladı. Filminin 7’inci serisinde doğanın ve yeşilin korunması gerektiği mesajını veren ünlü oyuncu, geçen yıl meydana gelen Muğla’daki orman yangınının hatırlatılması üzerine, bakanlığın çalışmalarını tebrik etti.

Doğanın ve yeşilin korunmasına özen göstermesiyle tanınan oyuncu Şahan Gökbakar, gazeteci Nevşün Mengü’yle bir programda buluştu. İnternet üzerinden sorulan soruları yanıtlayan Gökbakar’a bir izleyici, "Marmaris yangınları sonrası bölgede inşaat yapıldı mı?" sorusunu yöneltince ünlü oyuncu, “Hayır öyle bir şey yok. Yeni fidanlar ve ağaçlar dikildi” cevabını verdi.

" ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜ VE BAKANLIĞI TEBRİK ETMEK LAZIM "

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar’a "Yangından sonra bölgede otel inşaatı başladı mı?" şeklinde soru soran bir izleyiciye Gökbakar, "Hayır öyle bir şey yok. Yeni fidanlar ve ağaçlar dikildi Orman Genel Müdürlüğünü ve Bakanlığı tebrik etmek lazım" dedi.

NELER YAŞANDI?

29 Temmuz 2022’de Muğla’nın Marmaris​ ilçesinde orman yangını çıkmış ve bölgede birçok alan alevler nedeniyle tahrip olmuştu. Büyük mücadele sonucu kontrol altına alınan yangın​ hakkında Muğla Valisi Orhan Tavlı, "Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarına başlandı. Gece gündüz gayretli çalışmalarından dolayı bütün ekiplere teşekkür ediyorum." ifadesini kullanmıştı.

Şahan Gökbakar Marmaris yangını sonrası yapılanlar için bakanlığı tebrik etti

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...