Tgrt Haber

Şahan Gökbakar’dan yıllar sonra gelen Cem Yılmaz itirafı: “Herhalde acıdı benim o anki halime”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 Aralık 2022 11:53 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 12:43
Şahan Gökbakar’dan yıllar sonra gelen Cem Yılmaz itirafı: “Herhalde acıdı benim o anki halime”

Komedyen Şahan Gökbakar, Mehmet Demirkol'un YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Gökbakar, yıllar önce Cem Yılmaz’la ilgili olan bir anısına yer verince izleyenleri kahkalara boğdu. Gökbakar, LosAngeles’e gittiğinde Leonardo Dicaprio ile nasl karşolaştığını da anlattı.

YouTube’de yayınlanan programın konuğu olan ünlü komedyen Şahan Gökbakar izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Demirkol’un “Birisinden imza ya da selfie istedin mi?” sorusuna Şahan Gökbakar'ın verdiği yanıt izleyenleri güldürdü.

"CEM YILMAZ HERHALDE ACIDI BENİM O HALİME"

Şahan Gökbakar soruya “Tabii. Orta 2’deydim. Cem Yılmaz​ gelmişti Milli Eğitim Bakanlığının şura salonuna, Ankara’da. Ona gitmiştim ben tek başıma. Niye tek gittiysem. Çok güldüm, acayip etkilenmiştim o gösteriden. Sonra bekledim salonda. Sonra sahneye çıkıp kulise girdim, sahnenin arkalarında bir yere girdim. Bir kapıyı açtım; Cem Yılmaz. Göz göze geldik, bir durduk. Sonra ‘Abi, peçeteye bir şey…’ dedim. O da dedi ki ‘Ne yapayım oğlum sana burada’ dedi. ‘Abi bilmiyorum ki’ falan dedim. O da peçeteye ‘Şahan’a sevgiler diye, bir de karikatürünü çizmişti. Herhalde acıdı benim o anki halime. Bir de fotoğraf çektirmiştik." cevabını verdi.

Şahan Gökbakar’dan yıllar sonra gelen Cem Yılmaz itirafı: “Herhalde acıdı benim o anki halime”

"ADAM BANA DİREKT 'NO' DEDİ"

Sonrasında benzer bir örnek daha yaşadığını anlatan Gökbakar "Tabii sonra vitesi artırdım. Los Angeles’ta bir gün karşıma kim gelse beğenirsin; Leonardo DiCaprio​. Telefonla konuşuyordu, aynı filmlerdeki gibi. Aynı otelde kalıyormuşuz. Gittim, bir tane adam duruyordu 3 metre gerisinde. Ben kendisiyle fotoğraf çektirmek istiyorum mümkünse telefon konuşması bittikten sonra tabii dedim. Adam bana direkt ‘No’ dedi. Ben de sinirlendim. ‘Kimsiniz lan siz’ dedim içimden. Biz herkesle çektiriyoruz. Tamam dedik öyle geçtik gittik. Beni ‘No’ ile refüze ettiler." dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...