Tgrt Haber

Sahnede Murat Kurum’u gören Sefo, konserine ara verdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
04 Mart 2024 11:19 - Güncelleme : 04 Mart 2024 17:30

Şarkıcı Sefo, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'u konser verdiği esnada gördü. Şarkısını yarıda kesen genç şarkıcı Murat Kurum ile selamlaştıktan sonra konserine devam etti.

Hendek​ Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun düzenlediği konserde Türk rap müziğinin sevilen ismi Sefo​, dün akşam Hendek’te sahne aldı. Saatler öncesinden mekana gelip prova yapan Sefo, sahne aldığı esnada Murat Kurum​'u görünce selam vermeyi ihmal etmedi. 

SEFO MURAT KURUM'U GÖRDÜ, KONSERİNE ARA VERDİ 

Görsel şov eşliğinde ve dans grubuyla sahne alan Türk rap müziğinin başarılı ismi Sefo, şarkılarıyla ve performansıyla hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Sefo, İstanbul Volkswagen Arena konserinde sahnede olduğu esnada  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'u görünce, sahnesine ara vererek İBB adayı Murat Kurum ile selamlaştı.

Sahnede Murat Kurum’u gören Sefo, konserine ara verdi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...