Tgrt Haber

Yalı Çapkını’nın Pelin’i Buçe Buse Kahraman hakaretlere daha fazla dayanamadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
04 Mart 2024 10:59 - Güncelleme : 04 Mart 2024 10:59
Yalı Çapkını’nın Pelin’i Buçe Buse Kahraman hakaretlere daha fazla dayanamadı

Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakteriyle yer alan Buçe Buse Kahraman, karakterinden dolayı sürekli hakarete uğradığını söyleyerek “İşin boyutunu aşıp kariyerimi zedelemeye vardı" dedi.

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını​ dizisinde Pelin​ karakteriyle yer alan Buçe Buse Kahraman​, oynadığı karakterden ötürü sürekli hakarete uğradığını belirterek, isyan etti. Bir dönem hakaretlere daha fazla dayanamayarak diziden ayrılan Kahraman, ilk kez bu konu hakkında konuştu. 

YALI ÇAPKINI'NIN PELİN'İ HAKARETLERE DAYANAMADI 

Afra Saraçoğlu​ ile Mert Ramazan Demir’in başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakteriyle yer alan Buçe Buse Kahraman, uğradığı hakaretler sonrası diziden ayrılmış, yeni sezonda ise tekrar diziye dönmüştü. İlk kez uğradığı hakaretler hakkında konuşan Kahraman, "Karakterin özelinden çıkıp, artık oyuncu olarak benim şahsıma hakaret edilmesi oldukça rahatsız edici. Kimse işini yaparken, emek verirken hakarete uğramak istemez. Ailesi, dostları hedef alınmak istemez." dedi. 

Yalı Çapkını’nın Pelin’i Buçe Buse Kahraman hakaretlere daha fazla dayanamadı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...