Tgrt Haber

Sahneye perukla çıkan Yıldız Tilbe sadece 5 dakika dayanabildi! Sahnedeki diyaloğu kahkahaya boğdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com.tr
24 Şubat 2024 11:22 - Güncelleme : 24 Şubat 2024 11:31

Dün akşam 10 bin kişiye konser veren Yıldız Tilbe, perukla çıktığı sahnede biranda peruğunu atarak dans etmeye başladı. Biletleri günler öncesinden tükenen konserde, Tilbe’nin kendine has dansı yine ilgi odağı oldu.

Biletleri günler öncesinden tükenen Yıldız Tilbe​ konseri dün akşam gerçekleşti. Sahneye sarı perukla çıkan şarkıcı, bir süre sonra sıkılarak peruğu sahneye fırlattı.

PERUĞU FIRLATTI, 

Tgrt Haber.com.tr Magazin editörü Dilek Ulusan'ın haberine göre; Dün akşam Ülker Sports Arena’da sahne alan Yıldız Tilbe,10 bin kişiye konser​ verdi. Kendisiyle özdeşleşen dansları ve tarzıyla sahneye çıkan Tilbe ilk olarak sahneye sarı perukla çıktı. Bir süre sonra peruktan sıkılan şarkıcı, kendisini izlemeye gelen hayranlarına doğru peruğunu fırlattı. 

Zaman zaman seyircisiyle sohbet eden Tilbe, bir ara orkestrasının adını unutarak komik anların yaşanmasına sebep oldu. Kendisini dinlenmeye gelen binlerce seyircisine teşekkür eden Tilbe, üst kategoride oturan seyircileri göstererek, "Çok dikmiş Allah korusun emniyet kemerleri bağlı mı" diye sordu. 

 

Sahneye perukla çıkan Yıldız Tilbe sadece 5 dakika dayanabildi! Sahnedeki diyaloğu kahkahaya boğdu - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...