Tgrt Haber

Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger ile ilgili çok çirkin iddia

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 10:37 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 11:16

Sandık Kokusu dizisiyle televizyona geri dönen oyuncu Metin Akdülger’in trafikte bir başka sürücüyü tartakladığı iddia edilen bir videosu ortaya çıktı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Medcezir ve Atiye gibi yapımlarda rol alan Metin Akdülger​ hakkında ortaya atılan iddia gündem oldu. Özel hayatını gizli yaşayan ve kameraları görünce utangaç tavır sergileyen Metin Akdülger’in bir sürücüyü tartakladığını iddia edilen mesaj ve video​ ortalığı karıştırdı.

METİN AKDÜLGER'İN KAVGA​ VİDEOSU OLDUĞU İDDİA EDİLDİ 

Sosyal medyada magazin yorumculuğu yapan @blogyagmuru3 adlı hesaba gelen bir sosyal medya kullanıcısı, Metin Akdülger'in sabah saatlerinde trafikte çirkin bir tartışmaya girdiğini iddia etti. Video da gönderen kullanıcının attığı mesaj da ortalığı karıştırdı. Çıkan videodaki kişinin Metin Akdülger olup olmadığı belli değilken bazı kullanıcılar, videonun dizi çekimine ait olabileceğini de öne sürdü.

Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger ile ilgili çok çirkin iddia - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...